BeefyGreen de groene slager

Wordt jij ook een groene slager?

Ben jij een ambachtelijke slager, vleesverwerker of vleesproductie bedrijf en wil je stappen maken richting een groener aanbod? Dan moet je zeker even verder lezen. Ons label De Groene Slager is er namelijk speciaal voor jou!

Paddenstoelen vlees voor de ambachtelijke slager!

Ambachtelijke slagers vergroenen met BeefyGreen! De laatste jaren is de transitie van dierlijk naar plantaardig in volle vaart vooruit gegaan. Een verandering die natuurlijke broodnodig is want de druk op ons voedselsysteem is enorm.

De ambachtelijke slager ziet zijn doelgroep en bijbehorende behoefte ook veranderen. Er komt steeds meer vraag naar duurzaamheid, herkomst, milieu impact, dierenwelzijn en plantaardig. Maar als slager is het soms lastig om passend plantaardig (of plantaardiger) productaanbod te bieden waarbij het ambacht, de kwaliteit en de beleving van kopen bij een echte slager niet verloren gaan.

Tot nu! Want BeefyGreen komt met het slagersconcept de groene slager waarbij verse vega en hybride bereiding van ambachtelijke slagersproducten centraal staat!

BeefyGreen de groene slager
De groene slager vlammen
de groene slager

Met het concept de groene slager helpen we ambachtelijke slagers en vleesbedrijven om op een aangename manier te vergroenen in hun aanbod.

Met onze BeefyGreen slagersmix en paddenstoelen snippers maakt de slager zelf , in een handomdraai, de mooiste hybride of Vegetarische slagersproducten. Hij kiest zelf voor hybride (bijvoorbeeld 50/50, 70/30 of 80/20) of voor 100% Vegetarisch.

Met ons paddenstoelenvlees als basis zijn de toepassingsmogelijkheden eindeloos. Denk aan gehaktballen met 50% minder vlees, denk aan heerlijke chipolata worstjes gemaakt van oesterzwam en rundvlees of denk aan volledige vegetarische filet American of schnitzels.

Met de groene slager van BeefyGreen kun jij vlammen. Dus keurslager, ambachtelijke vleesbereider, vleesverwerker en productiebedrijven. Helpen jullie mee ons vleesaanbod vergroenen?

Ik wil aan de slag! Wat heb ik nodig?

Mooi zo. Dan gaan wij je helpen. Je hebt een aantal componenten nodig om de producten van De Groene Slager in je vitrine te kunnen knallen.

  • Deze droge mix is lang houdbaar en droog. Onze slagersmix is een unieke combinatie van kruiden, specerijen en een vezel die de smaak en binding van de paddenstoel (en vlees) bevorderen. De kruiden in deze speciale mix is ideaal voor hybride hamburgers te kunnen bereiden in je slagerij.

  • Onze paddenstoel filet snippers lijken verdacht veel op rundvleessnippers. Qua uiterlijk natuurlijk niet maar wel qua gebruik en bereiding. En dat is niet voor niets. We willen het voor jou als slager namelijk zo gemakkelijk mogelijk maken om dierlijk en plantaardig te mengen of vervangen. Je gebruikt de snippers dus zoals je vlees snippers ook zou gebruiken. Wolf er gehakt van of verwerk ze in maaltijden. Voor het beste resultaat combineer je de snippers met de droge slagersmix en onze hybride recepturen die we al voor je hebben ontwikkeld.

  • Voor de unieke hybride bereidingen met de producten van de groene slager kun je zelf bepalen hoe je de verhouding legt. Wij gaan voor het gemak uit van een 50/50 bereiding. Zo steek je ambacht in een modern jasje. Voor eenvoudige hybride bereiding gebruik je onze slagersmix, de paddenstoel filet snippers en duurzaam (dubbeldoel) vlees.

  • Om je alvast op weg te helpen hebben we enkele hybride producten uitgewerkt als receptuur. Stuur een mailtje aan proef@beeygreen.nl en we sturen deze toe.

    Hybride burger/ bal
    Vlees en oesterzwam 3-5 mm malen en in de menger doen.

    Bij 50-50 verhouding, 60gr/p/kg massa BeefyGreen burger mix, 70/30 verhouding 30gr/p/kg BeefyGreen burger mix.
    Vorm burgers/ al op gewenst gewicht.

De Groene Slager producten bestellen?

Heb je interesse in onze producten en wil je ze graag zelfs een bereiden, proeven, uitproberen? Dan komen we graag eens langs of sturen we je graag wat sample product.

Stuur ons een kort berichtje via het formulier hiernaast en dan nemen wij binnen 24 uur contact met je op.